ثبت سایت وردپرس در گوگل به همراه مشاوره رایگان سئو

آموزش ثبت سایت وردپرس در گوگل

ثبت سایت وردپرس در گوگل: راهنمای کامل

اگر سایت وردپرس خود را راه‌اندازی کرده‌اید، برای ثبت سایت وردپرس در گوگل مراحل زیر را دنبال کنید. این فرآیند به شما کمک می‌کند تا سایت شما به سرعت توسط گوگل شناسایی شود و در نتایج جستجو ظاهر گردد.

 

1.اجازه دسترسی برای خزش سایت وردپرس به موتورهای جستجو

ابتدا باید مطمئن شوید که سایت شما به موتورهای جستجو نمایش داده می‌شود. برای این کار وارد پنل مدیریت سایت وردپرسی خود شوید و از قسمت تنظیمات بخش خواندن بررسی کنید که تیک “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” همانند تصویر زیر غیرفعال باشد، در غیر اینصورت سایت شما به موتورهای جستجو نمایش داده نخواهد شد.

اموزش تصویری ثبت سایت وردپرس در گوگل - تیک موتور جستجو در وردپرس

 

2.اتصال سایت وردپرسی به سرچ کنسول گوگل

سپس برای ثبت سایت وردپرس در گوگل، با استفاده از جیمیل خود یک حساب کاربری در ابزار Google Search Console ایجاد کنید. این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا عملکرد سایت خود را در گوگل پیگیری کنید و مشکلات احتمالی را شناسایی نمایید.

برای ورود به سرچ کنسول گوگل از این لینک https://search.google.com/search-console می‌توانید اقدام کنید.

 

مراحل ثبت سایت در Google Search Console:

  1. به سایت Google Search Console مراجعه کنید.
  2. با استفاده از حساب جیمیل خود وارد شوید.
  3. روی گزینه “Add Property” کلیک کنید.
  4. تایید مالکیت سایت

 

تأیید مالکیت سایت در سرچ کنسول:

پس از وارد کردن سایت، گوگل از شما می‌خواهد که مالکیت سایت خود را تأیید کنید. این کار با دو روش URL Prefix و Domain انجام می‌شود. هردو روش نیاز شما را برطرف می‌کند اما روش URL Prefix آسان‌تر است و پیشنهاد می‌شود که از همین روش استفاده کنید.

ثبت سایت وردپرس در سرچ کنسول گوگل

 

پس از انتخاب روش URL Prefix باید آدرس دامنه سایت خود را به صورت صحیح  وارد کنید و تایید را بزنید. بعد از وارد کردن آدرس دامنه گوگل چند روش برای تایید مالکیت به شما پیشنهاد می‌دهد.

تایید مالکیت سایت در سرچ کنسول گوگل

 

آسانترین روش برای سایت‌های وردپرسی استفاده از تگ HTML است، که باید این تگ را در Header سایت خود قرار دهید، که برای قرار دادن این تگ با دو روش زیر امکان پذیر است.

  1. قرار دادن تگ با استفاده از افزونه سئو: این روش ساده تر و اطمینانی تر است. در این روش همانند تصویر زیر، تگ html  را در قسمت تنظیمات عمومی > ابزارهای وبمستر > سرچ کنسول قرار دهید.
  2. قرار دادن تگ در فایل header.php قالب: در این روش کافیست به مسیر نمایش > ویرایشگر پرونده پوسته در پنل مدیریت سایت خود بروید و پس از پیدا کردن فایل header.php تگ html سرچ کنسول را در بین تگ <head> </head> همانند تصویر زیر قرار دهید.

قرار دادن کد سرچ کنسول در افزونه رنک مثدر روش اول نیاز به دانش خاصی نیست و اطمینانی‌تر از روش دوم است، زیرا در روش دوم اگر قسمتی از کدهای قالب را به اشتباه ویرایش کنید ممکن است سایت وردپرسی شما دچار مشکل شود یا اگر قالب سایت خود را آپدیت کنید تگ html سرچ کنسول در سایت شما پاک شود.

 

ثبت نقشه سایت (Sitemap)

یکی از بهترین روش‌ها برای کمک به گوگل در شناسایی تمام صفحات سایت شما، ثبت نقشه سایت یا Sitemap است. نقشه سایت شامل لیستی از تمامی صفحات موجود در سایت شما می‌باشد.

برای وردپرس، پلاگین‌های مختلفی مانند Yoast SEO و RankMath به طور خودکار نقشه سایت ایجاد می‌کنند. پس از ایجاد نقشه سایت:

  1. به بخش Sitemaps در گوگل سرچ کنسول بروید.
  2. لینک نقشه سایت خود را وارد کنید (معمولاً به این صورت است: yoursite.com/sitemap_index.xml).
  3. روی Submit کلیک کنید تا نقشه سایت شما در سرچ کنسول ثبت شود.

ثبت نقشه سایت در سرچ کنسول گوگل

 

3.ایندکس صفحات سایت

بعد از ثبت نقشه سایت، گوگل شروع به ایندکس صفحات شما می‌کند. که می‌توانید از ابزار “URL Inspection” در سرچ کنسول استفاده کنید تا مطمئن شوید صفحات مهم سایت شما به درستی ایندکس شده‌اند.

 

ایندکس سریع‌تر با Fetch as Google

یکی از ابزارهای مفید گوگل سرچ کنسول، Fetch as Google است که به شما اجازه می‌دهد یک صفحه یا کل سایت خود را به گوگل ارسال کنید تا سریع‌تر ایندکس شود. کافی است به بخش URL Inspection بروید، URL صفحه‌ای که می‌خواهید ایندکس شود را وارد کنید و سپس روی گزینه Request Indexing کلیک کنید.

 

4.بررسی وضعیت ایندکس صفحات

پس از ثبت سایت وردپرس در گوگل و ارسال نقشه سایت، می‌توانید از ابزار Coverage در سرچ کنسول استفاده کنید تا ببینید کدام صفحات سایت شما ایندکس شده‌اند و اگر صفحاتی وجود دارد که با خطا روبرو شده‌اند، مشکلات را شناسایی کنید و رفع نمایید.

با رعایت این مراحل، سایت وردپرس شما به درستی در گوگل ثبت و ایندکس خواهد شد، و با بهبود سئو، می‌توانید بازدید بیشتری به دست آورید.

ثبت سایت وردپرس در گوگل یکی از مراحل ضروری برای دیده شدن سایت شما در نتایج جستجو است. با استفاده از ابزارهای گوگل و بهینه‌سازی سئو داخلی سایت خود، می‌توانید شانس خود را برای دستیابی به رتبه‌های بالاتر در نتایج جستجو افزایش دهید.

تا این مرحله سایت شما در سرچ کنسول ثبت شده است و پس از خزش سایت شما توسط کراولرهای موتور جستجو، گوگل سایت شما را با استفاده از الگوریتم‌هایی که دارد طبق محتوا و کلمات کلیدی صفحه، صفحات شما را ایندکس می‌کنند.

البته در نظر داشته باشید که فقط صفحاتی ایندکس می‌شوند که شما اجازه ایندکس شدن آنها را داده‌اید، یعنی شامل تگ noindex نباشند یا اینکه با استفاده از فایل ربات، دسترسی کراولرها را به این صفحات محدود نکرده باشید.

 

تاثیر سئو سایت بر ثبت سایت وردپرس در گوگل

برای ثبت سایت وردپرس در گوگل تنها راه اندازی سرچ کنسول کافی نیست، درست است که با اتصال سرچ کنسول سایت شما در گوگل ثبت می‌شود، ولی برای کسب لینک یک و بهبود ترافیک سایت باید سایت خود را سئو کنید. در مقاله قبلی سئو چیست؟ را بررسی کردیم و فهمیدیم که سئو یعنی بهینه سازی سایت برای موتور جستجو با هدف بهبود رتبه و افزایش ترافیک.

برخی از کاربردهای سئو شامل مواردی چون برندسازی، افزایش ترافیک، افزایش فروش، افزایش اعتماد مشتریان با کسب لینک یک و غیره می‌شود. در ادامه به نکاتی برای بهبود سئو می‌پردازیم.

بهبود سئو داخلی سایت

ثبت سایت وردپرس در گوگل به تنهایی کافی نیست؛ بلکه باید بهینه‌سازی‌های لازم را انجام دهید تا سایت شما در نتایج جستجوی گوگل به رتبه‌های بالاتری برسد. برخی از اقدامات کلیدی شامل:

  • استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در محتوا و عناوین.
  • بهینه‌سازی سرعت سایت.
  • استفاده از ساختار URL مناسب و قابل فهم.
  • بهینه‌سازی تصاویر با استفاده از تگ‌های ALT.

بهبود عملکرد سایت وردپرس در گوگل

بعد از ثبت سایت در گوگل، نوبت به بهینه‌سازی عملکرد آن می‌رسد. برای این کار:

  • محتوای سئو شده: تولید محتوای ارزشمند و سئو محتوا برای موتورهای جستجو می‌تواند کمک کند تا رتبه سایت شما در گوگل بهبود یابد.
  • سرعت سایت: یکی از فاکتورهای مهم برای رتبه‌بندی سایت‌ها در گوگل، سرعت بارگذاری آن‌هاست. از افزونه‌های کش و بهینه‌سازی تصاویر برای افزایش سرعت سایت وردپرس استفاده کنید.
  • لینک‌سازی داخلی و خارجی: ساختار لینک‌سازی مناسب، شامل لینک‌دهی به صفحات داخلی و کسب بک‌لینک‌های معتبر از سایت‌های دیگر می‌تواند تأثیر بسزایی در رتبه‌بندی گوگل داشته باشد.

 

سوالات متداول درباره ثبت سایت وردپرس در گوگل

آیا برای ثبت سایت وردپرس در گوگل باید هزینه‌ای پرداخت کنیم؟
خیر، سرچ کنسول گوگل یک ابزار رایگان است و ثبت سایت شما در گوگل هزینه‌ای ندارد.

چگونه می‌توانم مطمئن شوم که سایت وردپرس من در گوگل ایندکس شده است؟
می‌توانید از دستور site:yourdomain.com در گوگل استفاده کنید تا ببینید آیا صفحات سایت شما ایندکس شده‌اند یا خیر.

چقدر طول می‌کشد تا سایت وردپرس من در گوگل ایندکس شود؟
فرآیند ایندکس شدن بسته به حجم محتوا و فعالیت سایت شما می‌تواند از چند روز تا چند هفته طول بکشد. استفاده از ابزار Fetch as Google می‌تواند این فرآیند را تسریع کند.

آیا باید نقشه سایت خود را به‌روز کنم؟
اگر سایت شما وردپرسی است و از افزونه‌های سئو استفاده می‌کنید، این کار به طور خودکار انجام می‌شود.

چگونه می‌توانم عملکرد سایت خود در گوگل را پیگیری کنم؟
Google Search Console اطلاعات کاملی از وضعیت سایت شما در گوگل ارائه می‌دهد. می‌توانید داده‌هایی مانند تعداد صفحات ایندکس شده، خطاها، و کلمات کلیدی که سایت شما برای آن‌ها رتبه‌بندی می‌شود را مشاهده کنید.

 

اگر برای ثبت سایت وردپرس در گوگل نیاز به راهنمایی داشتید می‌توانید از مشاوره رایگان خدمات سئو کرمانشاه که توسط تیم مونیکس وب ارائه می‌شود، استفاده کنید.

درخواست مشاوره

برای دریافت مشاوره در زمینه طراحی سایت و سئو فرم زیر را تکمیل نمایید.

میزان پیشرفت شما

فهرست محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *